ANUNT

Anunt SC ROSSAL SRL ROMAN

Va informam ca, din dorinta de a reduce riscul raspandirii si expunerii la virusi a cetatenilor din zonele în care ROSSAL SRL desfasoara activitati specifice de salubrizare a localitatilor, din nevoia fireasca de a-si proteja propriii salariati si colaboratori, echipa ROSSAL SRL a luat urmatoarele masuri:

  • Incepand cu data de 24.03.2020 inceteaza activitatea casierilor – incasatori in afara sediului social din Roman, str. Bogdan Dragos nr. 119 bis si a punctului de lucru din Târgu Neamt, str. Stefan cel Mare 48B.
  • Personalul aflat la sediul social a societatii ramane la dispozitia clientilor nostri  pentru emitere de documente specifice, incasari facturi, informatii tehnice, cu respectarea masurilor de protectie specifice.

Avand in vedere recomandarile si deciziile autoritatilor, facem apelul ca deplasarea la sediile noastre pentru rezolvarea problemelor sa fie ultima solutie la care sa apelati.

Pentru plata facturilor, va rugam sa folositi online banking, viramentul bancar specificand la descrierea operatiunii numarul facturii si codul de client. Plata se va face in contul:

SC Rossal SRL deschis la banca BRD

RO59BRDE280SV05128392800

 

Va recomandam sa ne contactati:

– pe adresa de e-mail rossal.roman@yahoo.com / contact@rossalroman.ro

– telefonic la numarul 0233740487/0729019590 pentru Roman si localitatile adiacente.

– telefonic la numarul 0722540636 pentru Targu Neamt si localitatile adiacente.

Va aducem la cunostinta ca programul de colectare a deseurilor municipale si asimilabile ramane nemodificat, prestarea serviciilor facandu-se cu maxima responsabilitate si masuri de precautie sporite!